Referenties

WIE ZIJN ONZE KLANTEN?


Universiteit Utrecht kiest voor solide IAM-oplossing van RealOpen IT
De Universiteit Utrecht, een van de grootste algemene onderzoeksuniversiteiten van Europa, heeft gekozen voor een solide en beheervriendelijk Identity & Access management (IAM)-systeem van RealOpen IT.  
ZNWV vindt balans tussen toegang en afscherming van informatie
Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt zorg-, woon- en welzijnsdiensten vanuit twaalf woonzorgcentra en bij cliënten thuis. Dit vraagt om een effectieve en efficiënte werkwijze. Daarom hecht men aan transparante communicatie, goedlopende werkprocessen en het op maat inzetten van medewerkers.


Johan Holtrust, applicatiespecialist ICA Regio College “RealOpen IT ontsluit de cloud voor alle 7.000 deelnemers van ons college” 

Er is vandaag de dag geen onderwijsinstelling te vinden die geen gebruik maakt van digitale leermiddelen. 

SintLucas kiest voor Modiam, dè IAM-oplossing van RealOpen IT  en krijgt veilige toegang tot cloudapplicaties


{VIDEO}Om zeker te zijn dat alle betrokkenen op een veilige manier bij de juiste onderwijs- en lesapplicaties kunnen, koos het SintLucas voor Modiam, de Identity en Access management (IAM)-oplossing van RealOpen IT.

RealOpen IT levert motor voor onderwijsplatform Volution
ICT-dienstverlener Databyte ontwikkelde Volution, een integraal platform voor het onderwijs. Via een portaal krijgen leerlingen en medewerkers toegang tot alle relevante applicaties.  

ID-book plus maakt medewerkers Gelre ziekenhuizen vindbaar en bereikbaarGelre ziekenhuizen is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Meer dan 3.300 medewerkers en 180 medisch specialisten staan garant voor de kwaliteit van de zorg. De  grote organisatie maakt het essentieel dat medewerkers en specialisten elkaar op de juiste locatie en tijd kunnen bereiken.

Met de RSNG oplossing van RealOpen IT verbindt Regio College de identiteiten van de studenten met de cloudBij het Regio College in Zaandam staat het leerrendement voorop. De nieuwe generatie leerlingen vraagt hiervoor steeds vaker toegang tot webgeba-seerde applicaties en elektronische leeromgevingen.

Kentalis

Over de solide basis die wordt gevormd door een Identity & Access Management oplossing van RealOpen IT voor de volledige IT-dienstverlening bij een grote zorg- en onderwijsinstelling, Kentalis leest u in deze brochure:

Wellantcollege


Wellantcollege wil de ouders en verzorgers van leerlingen een informatief ouderportaal aanbieden. Met informatie over de school en speciaal voor hen bestemde informatie over de vorderingen van hun eigen kind of kinderen:
 
Share by: