Identity Management

IDENTITY MANAGEMENT

Identity management maakt het voor organisaties mogelijk om op een efficiënte, veilige en transparante wijze identiteits- en toegangsgegevens van personen en andere entiteiten (identiteiten) te overzien en te beheren

NOOIT MEER ACHTER DE FEITEN AAN LOPEN

In een IDM-oplossing wordt informatie uit bronsystemen, bijvoorbeeld personeelssystemen, ontsloten en gekoppeld met afnemende systemen, zoals email-systemen of kantoorapplicaties. De identiteiten worden binnen het eigen netwerk en binnen de cloud beheerd. U loopt nooit meer achter de feiten aan en nieuwe medewerkers beschikken direct over alle IT-diensten.

  • IDM is voor organisaties dé manier om het overzicht over identiteiten en toegang te bewaren
  • IDM is tevens een van de belangrijkste instrumenten tegen cybercriminaliteit en identiteitsfraude 
MODIAM IDENTITY MANAGEMENT ZORGT VOOR:
  • Veiligheid: met Identity Management kunt u uw (netwerk)accounts goed beheren en zelf bepalen wie toegang heeft tot welke applicaties.
  • Efficiency: Het overzetten van gegevens van werknemers naar verschillende systemen is verleden tijd. Nu hoeft u alle identiteiten maar één keer in te voeren (bijvoorbeeld in het in het HR-systeem). Resultaat is minder kans op fouten én een grote tijdsbesparing.
  • Inzicht: met Identity Management is er een uitstekende monitoringservice beschikbaar. Zo wordt duidelijk wie gebruik maakt van belangrijke bedrijfsapplicaties. U kunt direct actie ondernemen als er gevaar dreigt.
  • Uitbreidbaar: Identity Management is niet aan bepaalde systemen voorbehouden, integendeel. Alle koppelingen met alle systemen zijn modulair opgebouwd.

Terug

WE WERKEN SAMEN MET DE
MOOISTE ORGANISATIES IN NEDERLAND

LEES OVER ONZE REFERENTIES
Share by: