Access Management

ACCESS MANAGEMENT

Met welke applicaties en apparaten mag men werken en vanaf welke locaties? Dit zijn belangrijke vragen. Het gaat tenslotte om het beschermen van uw gevoelige en vertrouwelijke gegevens. U waakt ervoor dat deze niet door vergissingen, verlies of diefstal in de verkeerde handen komen. Ook wet en regelgeving eisen dat u de toegang tot uw systemen efficiënt en aantoonbaar effectief regelt. Dit zijn allemaal uitdagingen en vragen waarop de Access Management oplossing van RealOpen IT het antwoord is!

ACCES MANAGEMENT BEPAALT WIE WAT MAG EN KAN

Met Access Management bepaalt u wie kan én mag werken met (een selectie van) de bedrijfsgegevens. U stelt ook vast welke apparaten vanaf bepaalde locaties toegang hebben tot de bedrijfsgegevens.

Zo regelt u uw al systemen efficiënt en aantoonbaar effectief.

Terug
BESCHERMEN VAN GEGEVENS

Met welke devices en vanaf welke locaties krijgen werknemers toegang tot de bedrijfsapplicaties? Dit zijn belangrijke vragen. Het gaat tenslotte om het beschermen van uw gevoelige en vertrouwelijke gegevens. Daarbij eisen wet- en regelgeving dat u de toegang tot uw systemen veilig en aantoonbaar effectief inregelt. Op deze uitdagingen is Access Manager, onderdeel van de totale Modiam oplossing het antwoord.

MODIAM ACCESS MANAGER ZORGT VOOR:
  • Perfecte toegangscontrole voor alle interne en externe applicaties via één webinterface die volledig is afgestemd op uw huisstijl. De oplossing is snel, veilig en makkelijk beheersbaar, altijd toegankelijk en op elk apparaat of device beschikbaar.
  • Single Sign-on : een gebruiker hoeft maar maar één keer in te loggen om toegang de krijgen tot specifieke applicaties en gegevens die bij zijn of haar functie horen. 
  • Mogelijkheden voor alle vormen van MFA (authenticatie), zoals response cards, software tokens, smartcards, usb tokens en SMS-diensten.

Terug 

WE WERKEN SAMEN MET DE
MOOISTE ORGANISATIES IN NEDERLAND

LEES OVER ONZE REFERENTIES
Share by: