Access Management

ACCESS MANAGEMENT

Met welke applicaties en apparaten mag men werken en vanaf welke locaties? Dit zijn belangrijke vragen. Het gaat tenslotte om het beschermen van uw gevoelige en vertrouwelijke gegevens. U waakt ervoor dat deze niet door vergissingen, verlies of diefstal in de verkeerde handen komen. Ook wet en regelgeving eisen dat u de toegang tot uw systemen efficiënt en aantoonbaar effectief regelt. Dit zijn allemaal uitdagingen en vragen waarop de Access Management oplossing van RealOpen IT het antwoord is!

ACCES MANAGEMENT BEPAALT WIE WAT MAG EN KAN

Ontwikkelingen zoals werken vanuit de cloud, de toename van het aantal beschikbare apps en het gebruik van steeds meer mobiele apparaten brengen veel vrijheid op de werkvloer. Tegelijkertijd wordt het steeds lastiger om zeker te weten dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw servers en services.

Met Access Management bepaalt u wie kan én mag werken met (een selectie van) de bedrijfsgegevens. U stelt ook vast welke apparaten vanaf bepaalde locaties toegang hebben tot de bedrijfsgegevens.
Zo regelt u uw al systemen efficiënt en aantoonbaar effectief.

Terug

WE WERKEN SAMEN MET DE
MOOISTE ORGANISATIES IN NEDERLAND

LEES OVER ONZE REFERENTIES
Share by: