Over ons

WIE IS REALOPEN IT?

RealOpen IT levert sinds 2005 IT-oplossingen en IT-ondersteuning aan een brede klantenkring en is
gespecialiseerd in oplossingen waarbij de identiteit van gebruikers centraal staat. Een belangrijke specialisatie is die in Identity en Access Management (IAM) oplossingen.
WAT VINDEN ONZE KLANTEN HIERVAN?

VISIE

Binnen de klantenkring van RealOpen IT speelt de overgang van beheer naar regie, van bezit naar gebruik en betalen naar gebruik een steeds grotere rol, dit is de reden waarom RealOpen IT Modiam als Identity & Access Management oplossing aanbiedt.

Voor alle Modiam oplossingen staat centraal dat deze standaard elementen moeten bevatten, modulair uitbreidbaar en toekomstbestendig moeten zijn.

Deze Modiam oplossingen worden ontwikkeld door RealOpen IT en geïmplementeerd bij middelgrote en grote organisaties binnen, met name, het onderwijs, de zorg en lokale overheden.

De inrichting van Modiam wordt projectmatig uitgevoerd en facturatie van Modiam vindt plaats op basis van gebruik, per gebruiker of FTE, per afgesproken periode.

MANAGEMENT TEAM

RealOpen IT is gevestigd in Delft. Onder leiding van Managing Director Bram Haasnoot,ᅠ Commercieel Manager Ineke Wight en ᅠManager Operations Johan Steenks ᅠwerken daar - en op de locaties van klanten in heel Nederland - senior consultants, consultants, ontwikkelaars en technical experts  aan nieuwe oplossingen, implementaties en migraties.

Wil je meer over ons weten? Lees eens over onze implementaties uit de praktijk. Met een track record van ᅠmeer dan 175ᅠ succesvolle implementaties is er veel te vertellen! "
Bram Haasnoot
Algemeen directeur
Ineke Wight
Commercieel Manager
Johan Steenksᅠ
Manager Operations

Neem contact met ons op

REALOPEN IT
Informaticalaan 7
2628 ZD Delft

T: 015-256 8969
E: info@realopenit.nl

WE WERKEN SAMEN MET DE
MOOISTE ORGANISATIES IN NEDERLAND

LEES OVER ONZE REFENTIES
Share by: